Thursday, March 22, 2012

Info about raw food.

http://www.foodnetwork.com/videos/raw-food-trends/1319.html

And more info:
http://www.webmd.com/diet/guide/raw-food-diet

I think a day or two in a week on raw food might be good....

I´m going to try to go raw for a day tomorrow friday....


6 comments:

 1. Mä yritän sisällyttää raw foodia vähän aina jokaiseen päivään. Vihersmoothie aamulla, paljon vihreitä vihanneksia, raakaleivonnaisia ( joita teen pakkaseen ) ja raakasuklaata. Tavoittelen tilannetta 80% päivän ruuista olisi raw, mutta eipä ole helppoa :-D Aina kun olen ollut raw foodilla vaikka viikon jakson, vaikutukset on ihan mielettömät! Iho kaunistuu silmissä, olo on pirteä ja keho kevenee. Sitä kun jaksaisi pitää, mutta tiukassa on kypsennetyn ruoan mieliteko!
  Oletko tutustunut Kimberly Snyderin kirjaan Beauty detox solution? Ihan mielettömän hyvä kirja ja Kimberly todella tietää mistä puhuu.

  ReplyDelete
 2. Pitäisit kesällä raw food kokkauspäivän, tulisin kovin mielellään oppimaan miten sitä tehdään, olen ihan untuvikko ja se kuullostaa niin hyvältä! Ei mulla ole vielä mitään kirjojakaan, mutta pian on :-)

  ReplyDelete
 3. Sulla olikin ihana raw päivä nyt myöhemmin :-D

  Kokeileppa vaikka tämmöistä kahden viikon raw food for dummies-haastetta, jonka itse vain läpi viime keväänä. Katjan blogissa on muutenkin ihan mahtavaa raw tietoutta ja hänen matkansa kohti kauniimpaa ja raaempaa elämää :-)

  http://momentousmoment.blogspot.com/search/label/raw%20food%20for%20dummies

  ReplyDelete
 4. Itse esimerkiksi pyöräytän pakastimeen jonkun ihanan raw-kakun ja saatan syödä siitä sitten palan aina aamupalalla. Oikeastaan koko mun aamiainen nykyään on raw. Iso viherpirtelö, raw-crackers avokadolla tai sitten raw-kakkua. Yllättävän tyydyttävää ja herkullista. Saatan ostaa valmiita ( sikakalliita ) raw-näkkäreitä Ruohonjuuresta tai kuivatella itse. Ne on tosi nameja, mutta vaatii tietty siementen liotukset, kuivaukset ja aikaa. Jotenkin raw-ruosta tulee jontenkin hyvä olo. Siis ihan eettisesti ja kropassa tuntuu että teen aina palveluksen, kun valitsen tuoretta, entsyymipitoista sapuskaa. Suosittelen edelleen sitä Kymberly Snyderin-kirjaa, se on vaan aika silmät avaava. Eikä tarvitse olla edes vegaani, lihaa saa syödä ja kaikki on kiinni siitä että hoitaa ensin suoliston kuntoon, hiivan pois elimistöstä ja valitsee "kaunistavia" raaka-aineita ruokavalioon, kuten varsiselleriä. Oih, olisipa ihanaa asua nyt Seattlessa, siellä on vaan niin paljon enemmän vaihtoehtoja kaikkeen.

  ReplyDelete
 5. Ah, kakkua heti aamusta, my kinda morning!

  ReplyDelete

Lets talk!